مدیرکل کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان آذربایجان شرقی با بیان اینکه کتابخانههای کانون در استان، پاسخگوی نیازها نیست، گفت: تبریز با دارا بودن جمعیتی بالغ بر دو میلیون فقط هفت کتابخانه تخصصی، دو کتابخانه سیار و یک کتابخانه پستی زیر نظر کانون پرورشی فکری دارد.
به گزارش قلم پرس، علی بینش در حاشیه دهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریهای استان اظهار کرد: پراکندگی جغرافیایی کتابخانهها و مراکز فرهنگی-هنری کانون پرورشی فکری هم مناسب نبوده و پاسخگوی انتظارات بر حق شهروندان نیست.
وی افزود: بالغ بر ۱۰۰۰ مرکز فرهنگی-هنری اعم از سیار، پستی و ثابت در کشور وجود دارد که در استان ما نیز در حال حاضر ۲۴ کتابخانه ثابت، چهار کتابخانه پستی و پنج کتابخانه سیار شهری و روستایی مشغول به فعالیت است.
وی تاکید کرد: گسترش مراکز فرهنگی کانون پرورشی فکری یکی از آرزوهای دیرینه ما بوده و در این راستا از خیران کتابخانه ساز و مدرسه ساز و مسئولان دعوت می کنیم تا از اقدمات انجام شده در کانون و اثرگذاری آن بر کودکان و نوجوانان بازدید کنند.
وی در ادامه توسعه کتابخانههایب سیار را از جمله اهداف توسعهای کانون پرورشی فکری استان عنوان کرد و گفت: با توجه به دسترسی نداشتن بسیاری از کودکان به کتاب، قصد داریم تا با توسعه مراکز ما به کودکان ارائه خدمت کنیم.
وی با اشاره به کاربرد کتابخانههای پستی گفت: در این روش، تعدادی کتاب در پاکتهای پستی به کودکان و نوجوانان مناطق محروم ارسال شده و کودکان هم کتابها را پس از مطالعه در پاکت اضافی که ارسال شده است، قرار داده و به ما بازمیگردانند.
مدیرکل کانون پرورشی فکری کودک و نوجوان آذربایجان شرقی بیان کرد: شهرستانهای تبریز، مرند، میانه و اهر تحت پوشش کتابخانههای پستی بوده و کودکان در این روش هم کتاب و هم مطالب خواندنی دریافت میکنند.
وی با بیان اینکه کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان ۴۲ عنوان فعالیت دارد، گفت: نمایش عروسکی، خوشنویسی، نقاشی، قصهگویی، امانت کتاب و کتابخوانی از جمله عناوین هستند و تمامی فعالیتها حول سه محور فرهنگی، هنری و ادبی میچرخند.
وی، بازی و سرگرمی را ازجمله ابزارهای مهم برای انتقال مفاهیم تربیتی عنوان و خاطرنشان کرد: جشن بازیهای بومی و محلی تابستان هر سال به منظور حفظ آیینهای بومی در مراکز فرهنگی هنری کانون برگزار میشود.
- منبع خبر : ایسنا