درگذشت آیت‌الله شیخ علی ارومیان پدر ۳ شهید و  از شاگردان امام خمینی (ره)
درگذشت آیت‌الله شیخ علی ارومیان پدر ۳ شهید و  از شاگردان امام خمینی (ره)

[ad_1] آیت‌الله شیخ علی ارومیان ، ازشاگردان آیت‌الله خویی، آیت‌الله حکیم وامام خمینی (ره) در گذشت. به گزارش خبرگزاری فراس از مراغه،  فرزند آیت الله علی ارومیان در این ارتباط اظهار کرد: این عالم ربانی از ۲۹ دی به خاطر بیماری قلبی ، در بیمارستان علی ابن ابیطالب قم بستری بود و امروز دارفانی را […]

[ad_1]


آیت‌الله شیخ علی ارومیان ، ازشاگردان آیت‌الله خویی، آیت‌الله حکیم وامام خمینی (ره) در گذشت.

به گزارش خبرگزاری فراس از مراغه،  فرزند آیت الله علی ارومیان در این ارتباط اظهار کرد: این عالم ربانی از ۲۹ دی به خاطر بیماری قلبی ، در بیمارستان علی ابن ابیطالب قم بستری بود و امروز دارفانی را وداع گفت.

محمد ارومیان افزود : پیکراین مرحوم به مراغه منتقل و در جوار فرزندانش شهیدش در گلشن زهرای مراغه به خاک سپرده خواهد شد.

آیت‌الله علی ارومیان در سال ۱۳۱۱ هجری شمسی در مراغه از توابع استان آذربایجان شرقی به دنیا آمد. 

وی پس از فراگیری قرآن و دروس متداول در مکتب‌خانه به مدارس جدید رفت و تا مقطع متوسطه به صورت متفرقه در مراغه درس خوانده است.

وی از شاگران، آیت‌الله میرزا مسلم ملکوتی در قم بود و در نجف اشرف نیز نزد آیات عظام سیدمحمود شاهرودی ، سیدابوالقاسم خویی، سیدمحسن حکیم، سیدعبدالله شیرازی و امام خمینی (ره) بهره‌ بره است.

آیت‌الله ارومیان پس از پیروزی انقلاب، دوره های اول و دوم نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی بود، مدتی امامت جمعه شهرستان میانه را برعهده داشته، نمایندگى مجلس خبرگان رهبرى در دوره‏هاى دوم و سوم و عضویّت در دفتر استفتائات مقام معظّم رهبرى از دیگر مسئولیت های وی بوده است.

آیت الله ارومیان در عین حال پدر سه شهید به نام‏‌هاى مهدى ارومیان، رضا (عبدالحمید) و محسن ارومیان هستند. 

فرزند چهارم ایشان نیز در درگیرى با منافقین جانباز شده اند.

سالها منبرهای با شور و شعور ایشان مردم را به دین جلب و جذب کرد و هسته های اولیه انقلاب در مراغه با همت ایشان پایه گذاری شد و نماینده مرحوم حضرت امام خمینی ره در آنجا محسوب می شدند. در شکل گیری ارگان های نظامی و انتظامی و کمیته انقلاب نهاد های انقلابی و سپاه نقش موثری ایفا نمودند.

در این راه  سه شهید  به مکتب اسلام تقدیم نمودند.

 

زندگی سراسر خدمت و مبارزه  ایشان، در کمال  زهد و وارستگی از مطامع دنیوی ،در شامگاه ۱۱ رجب۱۴۴۵ ،۲ بهمن ۱۴۰۲،به پایان رسید.

سالها از همجواری امیر المومنین (ع )کسب فیض کردند و به خاطر  عشق و علاقه ی فراوان به حضرتشان ،دعوتنامه ی حق را در ماه امیر المومنین (ع) لبیک گفتند و به سوی حق پر کشیدند.

پایان پیام/

 


[ad_2]