به گزارش عصر دهیار، کریم قدرتی اظهار کرد: بازدید مستمر از قصابی‌ها با تشدید تیم‌های بازرسی توسط واحد بازرسی سازمان با همکاری اداره کل دامپزشکی استان و اتحادیه قصابان در سطح شهر با جدیت اجرا خواهد شد.وی با اشاره به شرایط اخیر و بروز بحران جهانی بیماری کرونا و ضمن تاکید بر نکات و الزامات بهداشتی […]

به گزارش عصر دهیار، کریم قدرتی اظهار کرد: بازدید مستمر از قصابی‌ها با تشدید تیم‌های بازرسی توسط واحد بازرسی سازمان با همکاری اداره کل دامپزشکی استان و اتحادیه قصابان در سطح شهر با جدیت اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به شرایط اخیر و بروز بحران جهانی بیماری کرونا و ضمن تاکید بر نکات و الزامات بهداشتی در خصوص استفاده از تجهیزات ایمنی فردی پرسنل مراکز عرضه گوشت و در راستای مقابله و پیشگیری از انتقال بیماری‌های ویروسی تصریح کرد: با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآورده‌های خام دامی، لازم است شهروندان از خرید گوشت گوشت قرمز فاقد شناسنامه و مهر دامپزشکی و با برچسب مخدوش و گوشت چرخ شده‌های آماده خودداری کنند.
قدرتی اضافه کرد: گوشت قرمز مصرفی علاوه بر قیمت مناسب باید از کیفیت خوب و استانداردهای بهداشتی نیز برخوردار باشد.
مدیرعامل کشتارگاه تاکید کرد: تامین امنیت غذایی مردم، وظیفه‌ای خطیر برای دستگاه‌های ذیربط بوده و به هیچ عنوان امکان اغماض در آن وجود ندارد.
وی ادامه داد: در جریان کشتارهای روزانه دام‌های سبک و سنگین در کشتارگاه، نظارت‌های بهداشتی توسط متخصصان امر مبنی بر آزمایش دام‌های ذبح شده و همچنین رعایت دستورالعمل زنجیره پیش سرد قبل از توزیع گوشت انجام می‌شود و از خروج هر گونه گوشت تازه ذبح شده بدون سپری کردن زنجیره پیش سرد ۲۴ ساعته جلوگیری شده و دام‌های مشکوک به هر نوع بیماری ضبط و معدوم می‌شوند.