رئیس دادگستری شهرستان اهر:
کشف بیش از ۲۰ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان اهر
به گزارش عصر دهیار به نقل از روابط عمومی دادگستری استان آذربایجان شرقی حجت الاسلام محمدعلی نظری با اعلام این خبر گفت: پلیس مواد مخدر شهرستان اهر پس از یک سلسله عملیات پلیسی و تعقیب و مراقبت موق به کشف ۲۰ کیلو و ۳۱۲ گرم مواد مخدر از نوع هروئین از یک نفر شد و متهم بازداشت و در بازجویی به عمل آمده به حمل و نگهداری مواد مکشوفه صراحتاً اقرار نمود.
وی افزود: مبدأ محموله مذکور شهرستان خسروشهر و مقصد پارس آباد بوده است؛ پرونده در شعبه دوم بازپرسی اهر در جریان می باشد.
لینک کوتاه :
http://asredehyar.ir/?p=1195
برچسب ها
iran news آذربایجان شرقی اخبار اخبار ایران اخبار تبریز ایران تبریز تبریز خبرلری خبر دهیار روستا عصر دهیار
افتتاح مخزن آب شرب دو روستای محروم آذربایجان شرقی به همت جهادگران سپاه عاشورا
مخزن آب شرب دو روستای محروم استان آذربایجان شرقی به همت جهادگران قرارگاه پیشرفت سپاه عاشورا افتتاح شد.
تامین و توزیع ۳۰۰ کولر بین نیازمندان روستاهای هدف قرارگاه پیشرفت
مسئول قرارگاه پیشرفت سپاه عاشورا گفت: ۳۰۰ دستگاه کولر آبی برای نیازمندان دهستان های هدف قرارگاه پیشرفت سپاه عاشورا در گرمای طاقت فرسای مردادماه به همت قرارگاه پیشرفت و ستاد فرمان امام(ره) توزیع شد.
سیراب شدن کام تشنه ۴ روستای دهستان کاغذکنان شمالی میانه
مسئول قرارگاه پیشرفت سپاه عاشورا گفت: در پی تشدید تنش آبی در مناطق روستایی و تاکیدات رهبری در بحث محرومیت زدایی و همچنین کمک به مردم، با اقدام جهادی در منطقه چندین پروژه به بهره برداری رسید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.