ظرفیت ایجاد شهرک تخصصی پوشاک در آذربایجان‌شرقی وجود دارد
ظرفیت ایجاد شهرک تخصصی پوشاک در آذربایجان‌شرقی وجود دارد

[ad_1] رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: ظرفیت ایجاد شهرک تخصصی پوشاک در آذربایجان‌شرقی وجود دارد و فقط در این زمینه باید با هم‌افزایی به ادبیات مشترکی برسیم. به گزارش عصر دهیار،از تبریز؛ صابر پرنیان صبح امروز در جمع اعضای اتحادیه فروشندگان البسه و پوشاک تبریز اظهار کرد: در شهرک تخصصی پوشاک […]

[ad_1]


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: ظرفیت ایجاد شهرک تخصصی پوشاک در آذربایجان‌شرقی وجود دارد و فقط در این زمینه باید با هم‌افزایی به ادبیات مشترکی برسیم.

به گزارش عصر دهیار،از تبریز؛ صابر پرنیان صبح امروز در جمع اعضای اتحادیه فروشندگان البسه و پوشاک تبریز اظهار کرد: در شهرک تخصصی پوشاک می توان علاوه بر تولید، مدرسه مد و طراحی، نمایشگاه دایمی فروش و تمام موردی که برای توسعه کسب و کارهای این صنف لازم است را ایجاد کرد.

وی با بیان این که باید قبول کنیم محصولات فاخری را تولید و به بازار عرضه می کنیم، گفت: باید با فعال سازی صنوف، زنجیره های صنفی را به یکدیگر وصل کنیم که نیاز به برنامه و استراتژی دارد.

پرنیان ادامه داد: حوزه پوشاک ظرفیت زیادی دارد چرا که این صنعت یک صنعت ثروت‌زا و اشتغال آفرین است.

وی گفت: برای توسعه کسب و کارها باید فراتر از مدل های عادی مرسوم وقت بگذاریم و کار کنیم و در این زمینه سازمان صمت با تمام توان آماده همکاری با فعالان این صنف است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان این که باید به این ادبیات برسیم که می خواهیم یک کار اقتصادی بزرگ در استان انجام دهیم، افزود: در این صنف می توانیم کارهای بسیار زیادی انجام دهیم ولی انجام این کار مستلزم وجود مدل اقتصادی، نقشه راه و یک چشم انداز روشن است.

وی با اشاره به اهمیت تسهیل‌گری و رفع موانع فعالیت فعالان این صنف تاکید کرد: در زنجیره تولید پوشاک مشکلاتی وجود دارد که از جمله این مشکلات می توان به تامین مواد اولیه اشاره کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان این که باید تمهیدات و راهکارهای ویژه ای برای رفع موانع تولید اتخاذ شود، گفت: به منظور توسعه کسب و کارها و ایجاد اشتغال پایدار باید در هر صنفی زنجیره تولید تکمیل شود برای مثال با راه‌اندازی یک واحد صنعتی مواد غذایی اکنون در استان روزانه هزار تن روغن فرآوری و استحصال می شود که ۴۵۰ تن از این محصولات روغن خوراکی و ۵۵۰ تن مشتقات روغن است.

پرنیان افزود: با توجه به این که افراد زیادی در حوزه صنعت، تمایل به سرمایه گذاری دارند بنا بر این باید بسته های پیشنهادی اقتصادی را آماده کنیم تا به سرمایه گذاران ارائه دهیم.

انتهای پیام/


[ad_2]