رعنا سادات عابدی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این خبر، گفت: با توجه به مصرف آجیل، شیرینی و میوه در روزهای تعطیل به ویژه روزهای عید و آیین های سنتی مثل ۱۳ بدر، بهتر است از آجیل و مغزهای بی‌نمک به جای آجیل شور استفاده شود؛ کشمش و مویز گاهی اوقت داخل آجیل هستند، […]

رعنا سادات عابدی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح این خبر، گفت: با توجه به مصرف آجیل، شیرینی و میوه در روزهای تعطیل به ویژه روزهای عید و آیین های سنتی مثل ۱۳ بدر، بهتر است از آجیل و مغزهای بی‌نمک به جای آجیل شور استفاده شود؛ کشمش و مویز گاهی اوقت داخل آجیل هستند، اما این دو جزو میوه‌ها هستند و مصرف بی‌رویه‌ی آن‌ها می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

وی با توصیه به افرادی که قند خون یا مشکل اضافه وزن دارند، اظهار کرد: این افراد وسواس بیشتری در مصرف شیرینی‌جات به خرج داده و ضمن توجه به تعداد شیرینی، به اندازه آن ‌هم دقت کرده و شیرینی کوچک‌تر را انتخاب کنند.

وی بیان کرد: میوه گزینه بهتری برای مصرف در روزهای تعطیل و اوقاتی است که در خانه هستیم و یا به مهمانی می‌رویم، اما باز هم بهتر است افراد مبتلا به قند خون از مصرف چند میوه در یک وعده خودداری کنند؛ مصرف خیار از گروه سبزیجات که معمولا در بشقاب ما وجود دارد در کنار میوه می‌تواند کمک کننده باشد و افزایش قند خون به مقدار کم‌تری اتفاق بیفتد؛ مصرف سبزی خیار همچنین برای افراد مبتلا به فشار خون گزینه مناسب‌تری است.

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان تبریز در بخش پایانی سخنانش متذکر شد: مصرف متناسب شیرینی، خودداری از مصرف آجیل شور و پرنمک و خودداری از مصرف چند واحد میوه در یک وعده توسط مبتلایان به دیابت از جمله توصیه‌ها در ایام نوروز به شمار می‌آیند که تمامی افراد به ویژه مبتلایان به قند و پرفشاری خون به آن توجه کنند.

انتهای پیام