به گزارش عصر دهیار به نقل از روابط عمومی دادگستری استان آذربایجان شرقی موسی خلیل الهی از مجتمع قضایی شهید قاضی طباطبایی (ره) تبریز بازدید کرد و مسایل و مشکلات را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.
وی همچنین به همراه معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان از مهدکودک جدیدی که اخیراً در دادگستری مرکز استان دایر شده است بازدید کرد.
بازدید رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی از مجتمع قضایی شهید قاضی طباطبایی (ره) تبریز
لینک کوتاه :
http://asredehyar.ir/?p=1427
برچسب ها
iran news آذربایجان شرقی اخبار ایران اخبار تبریز ایران تبریز تبریز خبرلری خبر دهیار رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی روستا عصر دهیار موسی خلیلاللهی
قطع برق ۱۳۸ مشترك پرمصرف در تبریز/ ۲۸۵ مشترك اداری و بانك پرمصرف اخطار گرفتند
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: طی بازدید های انجام شده به دلیل رعایت نکردن الگوی مصرف برای 285 مورد اداره و بانک اخطار صادر شده و برق 138 مشترک قطع شده است
تامین و توزیع ۳۰۰ کولر بین نیازمندان روستاهای هدف قرارگاه پیشرفت
مسئول قرارگاه پیشرفت سپاه عاشورا گفت: ۳۰۰ دستگاه کولر آبی برای نیازمندان دهستان های هدف قرارگاه پیشرفت سپاه عاشورا در گرمای طاقت فرسای مردادماه به همت قرارگاه پیشرفت و ستاد فرمان امام(ره) توزیع شد.
سیراب شدن کام تشنه ۴ روستای دهستان کاغذکنان شمالی میانه
مسئول قرارگاه پیشرفت سپاه عاشورا گفت: در پی تشدید تنش آبی در مناطق روستایی و تاکیدات رهبری در بحث محرومیت زدایی و همچنین کمک به مردم، با اقدام جهادی در منطقه چندین پروژه به بهره برداری رسید.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.